Ми у Facebook
23.12.2014, 16:31

У Корці відбувся благодійний концерт "Повертайся живим!"

Благодійний Фонд "Руєвит" організував благодійний концерт у місті Корець на підтримку військових у зоні АТО. За підсумками концерту вдалося зібрати 13 020 грн
Метою акції "Повертайся живим!" є збір коштів для бійців АТО. 17 грудня у м. Корці зібрали 13 020 грн. з яких 3000 одразу передали Українцю Михайлу на лікування і ще 3 000 на потреби 24-тої мотострілкової бригади.



У програмі концерту виступили викладачі Рівненської музичної школи із сучасним патріотичним репертуаром та лірник Андрій Ляшук, який знявся у зірковому українському фільмі "Поводир".



- Дуже чуттєвим був момент, коли батько разом із дочкою пораненого бійця Українця Михайла вийшли отримувати сертифікат на суму (3 тисячі грн), він був розчулений, і не дивно, ми всі були розчулені. Слава Богу, що Михайло лишився живим і Слава Богу, що у новонародженої дочки є живий тато, - ділиться враженнями у мережі facebook Аліна Новицька. - Цікавилися люди про мету концерту, чому він саме благодійний і куди кошти підуть. Така купа запитань насправді тішить, бо дає можливість роз'яснити все. Шкода, коли людей нічого не цікавить.



Дем'янчук Юрій, якому планувалося надати грошову допомогу, відмовився від коштів, оскільки державним коштом пролікувався, а на реабілітацію родичі допомагають. Він запропонував ці гроші витрати на бригаду, в якій служив. Волонтери взяли контакти і пообіцяли взнати потреби і по можливості доставити необхідні речі.



Статті до теми:

Під час благодійного концерту на Рівненщині зібрали більше 13 тисяч для воїнів АТО

На благодійному ярмарку зібрали понад 70 тис. грн на АТО

"Криївки" з Рівненщини зігрівають військових на Сході





На правах реклами