Ми у Facebook
26.12.2014, 22:24

У міського голови Рівного буде новий заступник?

Заступник міського голови Андрій Філін пішов у відпустку. Непублічний заступник мало говорив про роботу, хоч відповідав за конкретний напрям — інвестиції, міжнародні зв'язки, стратегічний розвиток, містобудування та архітектуру. Та, вочевидь, після відпустки Андрій Філін на посаду не повернеться.
З'ясувати, чому прийняв таке рішення саме зараз, з власної волі чи з ініціативи міського голови, неможливо — Філін вперто не відповідає на телефонні дзвінки. А його безпосередній керівник Володимир Хомко коментарів уникає:

— Спершу нехай вийде з відпустки. От коли напише заяву на звільнення, тоді й прокоментую.

Перед тим як стати заступником, галичанин Андрій Філін був доволі успішним бізнесменом. До Рівного його запросив інший відомий підприємець Олег Каштан, і їх поєднує не тільки фірма "Фахівець" — партнери по бізнесу є ще й троюрідними братами. До речі, після того як 2 січня 2009 року п.Філіна призначили заступником міського голови, говорили про те, що нібито саме Олег Каштан фінансував передвиборчу кампанію кандидата на міського голову Володимира Хомка. Тож і співставляли тоді ці дві події.

І хоч офіційно про звільнення п.Філіна поки не говорять, кулуарно — уже "призначили" нового заступника. Ним може стати так само молодий і перспективний Руслан Шевчук. Нині він — депутат міської ради, власник адвокатської фірми. А перед минулими місцевими виборами він очолив Рівненську обласну організацію Всеукраїнського патріотичного союзу. Саме ця партія висувала на голову Рівного Володимира Хомка. Руслан Шевчук згодом став більш відомий як радник міського голови з юридичних питань. Його й досі називають адвокатом Хомка.

До речі, під час нинішніх парламентських виборів Руслан Шевчук уже заявив своїми діями про прихильність до партії президентської. Він був помічений серед делегатів партз'їзду перед виборами. А згодом відкрив громадську юридичну приймальню Блоку Петра Порошенка у своєму адвокатському офісі на вулиці С.Петлюри у Рівному.

Міський голова, уникаючи розмов про призначення, все ж хвалить Руслана Шевчука:

— Як уже сказав, без присутності Філіна говорити про нього не буду. Але Руслан Шевчук з посадою заступника справився б — він розумний, фахівець у своїй справі, має хороший професійний досвід.

До теми:

Адвокат мера - Руслан Шевчук

Андрій Філін: інтерв'ю

Президент призначив нового керівника Рівненської області

Джерело: rivnepost.rv.ua





На правах реклами