Ми у Facebook
30.12.2014, 18:03

У Рівному представили нового голову облдержадміністрації

Перший заступник глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук представив 30 грудня у Рівному новопризначеного голову Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Чугуннікова.
Зачитавши указ Президента України про призначення Віталія Чугуннікова на посаду голови Рівненської ОДА, Віталій Ковальчук принагідно подякував колишньому очільнику області Сергію Рибачку за роботу в надзвичайно складний час, а також першому заступнику голови ОДА Юрію Приварському, який після відставки Сергія Рибачка виконував обов'язки очільника області. При цьому столичний високопосадовець висловив сподівання, що Юрій Приварський займе гідне місце і в новій команді облдержадміністрації. Віталій Чугунніков на це не заперечив.

Говорячи про першочергові завдання новопризначеного голови облдержадміністрації, Віталій Ковальчук наголосив на необхідності оптимізації бюрократичного апарату і оновлення кадрового потенціалу області. "Вже за тиждень ми очікуємо, що до Адміністрації Президента будуть подані кандидатури на посади голів райдержадміністрацій та керівного складу ОДА, причому по дві кандидатури", - заявив перший заступник голови АП. "Ніяких партійних квот", - наголосив при цьому Віталій Ковальчук. І спрогнозував, що формування нової команди обласної влади триватиме орієнтовно місяць.

"Можете очікувати найближчим часом від голови облдержадміністрації дуже рішучих і дієвих кроків", - наголосив перший заступник глави Адміністрації Президента України.

До теми:

Президент призначив нового керівника Рівненської області

Політик-"УДАРник" — Віталій ЧУГУННІКОВ

Фото erve.ua





На правах реклами