Ми у Facebook
01.01.2015, 16:15

Прогноз на 2015 рік: коли закінчиться війна в Україні

Астрологи розповіли, чи варто чекати закінчення війни на сході та чи повернеться Крим у лоно України.
"У другій половині лютого 2015 року Марс входить у вогненебезпечний Овен (Овен - це знак війни, Марс - бог війни) і можуть зненацька відновитися перестрілки. Зараз, поки Марс перебуває у Водолії, зима повинна бути спокійна. Ситуація на Донбасі практично ніяк не буде змінюватися до 2017 року, поки Путіна не повалять", - каже астролог Влад Росс.

Водночас Росс вважає, що Крим вже ніколи не буде українським. "Є пророцтво, що в свою чергу на Крим захоче зазіхнути ісламська держава. Тим більше, що там завжди татари і Кримське ханство було. І в кінцевому підсумку там може бути велика війна хреста і півмісяця. Нас все одно чекає третя світова війна між ісламом і християнством, про що говорив Нострадамус. Це не буде у найближче десятиліття, це може бути тільки після 2035-40 року", - нагадав Влад Росс.

Астролог Людмила Халанська зазначила, що події на Донбасі - процес тривалий: "У 2015 році не буде прориву, буде ще продовження тих подій, які почалися у 2014 році. Але негатив трохи сбавиться і буде згасання до кінця зими. Однак, оскільки ми всі залежимо від Путіна, я думаю, що 2015 рік ще буде складний, а до 2016-го розрядиться. Рік потрібно потерпіти, саме терпіння для нас буде важливо. Це рік боротьби".

У свою чергу астролог Цуркан Ганна каже
, що мир в Україні настане десь у вересні, "але до цього ми повинні ще трохи поборотися". "Крим фактично є українським. Зірки говорять, що Крим належить Україні і не можна змінити", - додала Ганна Цуркан.

Джерело: ТСН

Статті по темі:

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?








На правах реклами