Ми у Facebook
03.01.2015, 14:30

На Рівненщині продовжують відкривати дитячі садочки

У Демидівському районі дошкільнят чекає «Веселка», у Березнівському – «Сонечко».
Дітвора Глибокодолинської громади, що на Демидівщині, відтепер має можливість здобувати дошкільну освіту та проводити чудово час в гарно облаштованому приміщенні з ігровою та навчальними кімнатами. Адже на теренах сільської ради з’явився дитячий садок «Веселка» із повним днем перебування, розрахований на 20 дітей.

Глибокодолинський сільський голова Петро Шелест розповів, скількох зусиль довелося докласти, щоб відкриття дитсадка стало можливим:
– Значну роль відіграла перемога в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад, у результаті чого із обласного бюджету на умовах співфінансування було виділено 34 тис.грн, 21 тис.700 грн становили кошти місцевого бюджету, 12 тис.грн – Волинської переробної компанії.

З важливою подією громаду привітав голова районної ради Станіслав Грач, який зауважив, що турбота про підростаюче покоління, його майбутнє повинна бути спільним обов’язком батьків, суспільства та держави:

– Ми прагнемо виростити дітей фізично здоровими, духовно багатими та підготовленими до самостійного життя. Адже діти є головним у нашому житті, і тому будемо намагатися, щоб їхнє майбутнє було з кожним днем кращим. Щоб вони зростали і виховувалися у гідних умовах, бо від підростаючого покоління залежить майбутнє держави.

Також у селі Білка на Березнівщині дитсадок відвідуватиме більше дітей. Тут відбулось урочисте відкриття додаткової третьої групи «Калинка» у дошкільному навчальному закладі «Сонечко». Дошкільна група розрахована на 25 дітей. Від представників районної влади дошкільному навчальному закладу презентовано технічні засоби навчання.

Статті по темі:

Каталог дитячих садочків Рівного

У Рівному відкрили новий дитячий садочок [+Фото]

У Рівному з'явиться новий дитячий майданчик





На правах реклами