Ми у Facebook
03.01.2015, 20:00

Юрист року в Рівному - Наталія Кузьменюк

Наталія Кузьменюк: кваліфікований юрист з активною життєвою позицією.
1 серпня 2014 року Наталії Кузьменюк виповнилося 25 років. Родом вона з смт Зоря Рівненського району. Стати юристом – нездійснена мрія батька Наталії, а тому сумнівів щодо вибору професії, якій нині віддається сповна, не могло і бути.

У 2006 році вступила до Національного університету "Острозька академія". Займала активну громадську позицію, проходила практику в державних установах, зокрема, у Державній судовій адміністрації України. Професійну юридичну діяльність Наталія розпочала ще у 2010 році, навчаючись на четвертому курсі, коли влаштувалась юрисконсультом товариства з обмеженою відповідальністю. А в 2011 році Наталія Кузьменюк з відзнакою здобула кваліфікацію магістра права.

Нині Наталія Кузьменюк працює юристом підприємства та помічником адвоката. Активно продовжує займатися громадською діяльністю: є членом обласної громадської правозахисної організації “Правозахист”, публікує у пресі статті юридично-консультаційного характеру, входить до Спостережної комісії при Рівненській облдержадміністрації з питань організації громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених та осіб, звільнених від відбування покарання
12 грудня 2014 року Наталія Кузьменюк склала кваліфікаційний іспит для набуття права на заняття адвокатською діяльністю в Україні, про що отримала відповідне свідоцтво.

Ви маєте можливість отримати юридичну консультацію Кузьменюк Н.М. за адресою: 33028, м. Рівне, вул. Чорновола, 10, тел. 0975283268
(у подвір’ї торгового дому "Вікторія")


До теми:

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ