Ми у Facebook
04.01.2015, 16:00

На Рівненщині чоловік грав у "російську рулетку" і вистрелив собі в голову

У кімнаті свого будинку, що в селі Волошки Рівненського району, 37-річний Роман, будучи на підпитку, грав у «російську рулетку». Попередньо спорядивши барабан свого пневматичного пістолету патроном, здійснив один постріл у праву скроню голови.
Постріл почула дружина Наталія, яка поралася на кухні та, побачивши чоловіка без свідомості на підлозі, викликала швидку медичну допомогу. Медики госпіталізували Романа в реанімаційне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

– За фактом нанесення тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження, — повідомляє тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського райвідділу Ігор Яблонський. – Під час досудового розслідування слідчими ще буде з’ясовуватись, чи причетні сторонні особи до даного інциденту.

Пристрій для відстрілу патронів чотирьохміліметрового калібру є вільним у продажі і не потребує реєстрації в правоохоронних органах. Пораненому Роману проведено оперативне втручання. Він перебуває у реанімації, втім прогнозів медики не дають.

Статті по темі:

Увага! На свята на Рівненщині прогнозують збільшення квартирних крадіжок

Рівне: чоловік викинувся з вікна через нерозділене кохання





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ