Ми у Facebook
05.01.2015, 18:15

Пісна страва на Святвечір: Картопляний салат з часником і гранатовим соком

Цікавий і легкий у приготуванні рецепт пісного салатику зі звичайної картоплі та вишуканого граната.
На 2-3 великі картоплини: 1 столова ложка грубо подрібнених волоських горіхів, третина склянки свіжовичавленого гранатового соку, 2-3 зубчики часнику, трохи подрібненої зелені (будь-якої), сіль.

Картоплю зваріть у мундирах, охолодіть, наріжте кубиками або соломкою. Складіть гіркою в скляній салатниці, полийте заправкою. Для заправки подрібнені горіхи, часник, сіль потовчіть, залийте гранатовим соком, добре вимішайте. Посипте зеленню. Можна зверху посипати гранатовими зернятами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
7 рецептів куті на Святвечір та всі Різдвяні свята
15 різних начинок для пісних вареників





На правах реклами