Ми у Facebook
05.01.2015, 09:05

Погода у Рівному та області на 5 січня

З понеділка, 5 січня, на Рівненщину прийдуть холоди.

За інформацією Рівненського обласного центру з метеорології, в понеділок, 5 січня, поступово почне холодати. Буде хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби коливатиметься від 0 до 5º морозу. Атмосферний тиск буде рости, повідомляє pogoda.rovno.ua.

За прогнозами Укргідрометцентру, 3-5 січня на території Рівненської області випаде невеликий сніг, температура повітря коливатиметься від -4 градусів вночі до +1 вдень, вітер західний, 7-12 м/с.



А з вівторка, 6 січня, вітер змінить свій напрямок на північний, і на Рівненщину прийдуть справжні різдвяні морози -10…-8 градусів.

За інформацією sinoptik.ua, у Рівному та області 3-4 січня переважно хмарна погода, дрібний дощ зі снігом, його поступово замінить дрібний сніг, який припиниться 5 січня.



А що кажуть давні народні прикмети? Яка погода 3 січня, такий має бути і вересень (сухий чи дощовий), 4 січня вказує на жовтень, 5 січня – на листопад. Щоправда, останніми роками клімат дуже змінився, і можливі різні природні аномалії…

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Погода у Рівному та області 2 січня

Яка буде зима 2015: прогнози синоптиків, погодні прикмети





На правах реклами