Святковий рецепт від рівнянки Алли Матчук
Пані Алла порадила спробувати приготувати на свята салат “Бородинський”, він швидкий та ситний.
Як не купити зайвого в магазині?
Необхідні інгредієнти
Яйця – 2 шт.,
Хліб “Бородинський”,
Кукурузка – 1 банка
Майонез – 1 упаковка
Спосіб приготування:
Бородинський хліб ріжемо кубиками та підсушуємо на сковорідці, щоб вони стали хрусткими. Коли утворені сухарі прохололи, додаємо покришене кубиками яйце та кукурудзу. Розмішуємо з майонезом безпосередньо перед подачею на стіл.
Смачного!
На Рівненщині вийде марка присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 128
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 238
Відвага на передовій: подвиги бійця з Рівненщини
Олександр Климець народився у Сарненському районі Рівненської області в селі Ординки. З дитячих років був рішучим та вольовим хлопчиком, готовим підставити своє плече кожному.
переглядів: 348
Привітання з Днем ангела Юрію 2024
Сьогодні, 9 квітня, чоловіки з іменем Юрій святкують свої іменини.
переглядів: 590
Сповідь перед Паскою: графік богослужінь у Свято-Воскресенському храмі на 23 - 27 квітня
До Великодня залишилося менш як два тижні. До вашої уваги графік богослужінь у Свято-Воскресенському соборі м. Рівне.
переглядів: 210