Ми у Facebook
06.01.2015, 20:10

На Рівненщині судили двох неповнолітніх за крадіжку качок

Слідство встановило, що в середині липня минулого року дівчата пробрались через вікно в одне з господарств Березнівського району і вкрали звідти двох качок.
На лаві підсудних опинились школярка та учениця ВПУ. Дівчата пробрались через вікно в одне з господарств Березнівського району і вкрали звідти двох качок. Вартість однієї такої качки становить 110 гривень, тобто господареві вони нанесли матеріальної шкоди у 220 гривень.

Згодом в урочищі "Пролоз" поблизу с.Тишиця Березнівського району неповнолітні злочиниці цих качок обскубали і піддали термічній обробці. Усе це робили вони під дією алкоголю.

Варто зазначити, що обидві підсудні негативно характеризуються за місцем проживання, вживають алкоголь, палять, схильні до крадіжок, не реагують на зауваження старших, пропускають заняття, можуть не ночувати вдома, батьки не займаються їхнім вихованням, результатом чого є спілкування дівчаток з сумнівними особами.

У підсумку суддя Березнівського райсуду присудив їм по три роки колонії, але на перший раз змінив цей вирок на один рік умовного терміну.

Статті до теми:

На Рівненщині чоловік грав у "російську рулетку" і вистрелив собі в голову

На Рівненщині вночі розбились четверо молодих людей

Джерело: "Таке інфо"





На правах реклами