Ми у Facebook
08.01.2015, 12:45

Рівненщина: чоловіка вдарили ножем у щоку

В обідню пору 38-річний Геннадій був змушений звернутися за медичною допомогою до Здолбунівської ЦРЛ. Лікарі констатували у нього проникаюче поранення лівої щоки з пошкодженням органів ротової порожнини.
Співробітники Здолбунівського РВ УМВС негайно почали встановлювати особу, причетну до спричинення чоловікові тілесних ушкоджень.

Як з’ясувалося, того дня Геннадій разом із 53-річним Василем, жителем м. Здолбунів, за місцем проживання останнього вечеряли, не обійшлося без оковитої. Згодом у них виникла суперечка. Захмелілі чоловіки почали з’ясовувати стосунки. Не довго роздумуючи, Василь схопив кухонного ножа та вдарив свого співбесідника у щоку.

- Відомості за вказаним фактом співробітники Здолбунівського районного відділу міліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування даному правопорушенню буде дана остаточна правова кваліфікація, – зазначає начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк.

До цього часу чоловік вже потрапляв в поле зору правоохоронців. У 2014 році він притягувався до кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами, а за вчинення дрібного хуліганства – до адміністративної відповідальності.

До теми:

У центрі Рівного рецидивіст напав на переселенця з Луганська

ВІДЕО: Бійка біля головної ялинки Рівного

Рівненщина: за образу жінка вдарила чоловіка ножем у живіт





На правах реклами