Ми у Facebook
08.01.2015, 08:45

Працівники ДАІ Рівненщини знову вирушили на схід

Керівники міліції Рівненскої області та колектив управління Державтоінспекції у черговий раз проводжали своїх колег в зону АТО боронити державні кордони Батьківщини.
Це вже шосте відрядження працівників Державтоінспекції Рівненщини в зону антитерористичної операції. Як і їхні попередники, вони забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху, а також громадський порядок в місцях призначення.

Повести у дорогу та ще раз міцно обійняти своїх найрідніших прийшли до управління ДАІ батьки, дружини з дітками та друзі.

Аби підтримати бойовий дух інспекторів ДАІ, з добрим словом до них звернувся заступник начальника УМВС України в Рівненській області Павло Алєксєєнко.

− У таку скрутну і водночас відповідальну хвилину для держави, наше першочергове завдання – підставити плече Батьківщині. Я пишаюсь тим, що рівненська земля виростила таких мужніх бійців, які добровільно вирушають у зону бойових дій, знаючи, що ризикують своїм здоров’ям та навіть життям, − зауважив Павло Алєксєєнко. Полковник міліції кожному потиснув руку та побажав з честю виконати покладені на них обов’язки.

На запрошення керівництва ДАІ з напутнім словом до правоохоронців звернувся і представник духовенства. Священик благословив особовий склад та подарував кожному іконку, яка в подальшому слугуватиме їм як оберіг.

Також від керівництва Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Рівненській області провести колег прийшов заступник начальника ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук, який подарував хлопцям зимові шапки-фески, а також продуктові набори.

Напередодні свята Різдва Христового прийшли привітати працівників ДАІ і діти з дитячого будинку сімейного типу, що в селі Великий Олексин Рівненської області. Малеча заспівала різдвяних колядок та побажала правоохоронцям щасливої дороги.

Рівненські правоохоронці насамкінець пообіцяли, що зроблять усе можливе, аби допомогти в обороні держави та повернутися додому цілими і неушкодженими.

До теми:

ВІДЕО: Як у Рівному проводжали військових у зону АТО [+Відео]

Рівненські правоохоронці зустрічають Різдво у зоні АТО





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ