Ми у Facebook
09.01.2015, 16:30

ФОТО: Як у Рівному зустріли Різдво солдати строкової служби

6 січня у Рівному близько півсотні військовослужбовців строкової служби батальйону охорони та обслуговування оперативного командування "Північ" взяли участь у святій вечері.
У прикрашеній ялинкою та гірляндами солдатській їдальні на столах цього вечора не було місця. Кутю з пшениці з медом, горіхами та маком, решту традиційних страв української кухні на Святвечір доповнювали свічки, які горіли під час молитви. Благословив святкову трапезу та привітав особовий склад, який зустрічає Різдво у військовій частині, представник Свято-Софіївської парафії Української Православної церкви ієрей Ігор Заборний.

Звертаючись до присутніх, він подякував їм за мужність витримку та самопожертву, побажав миру і спокою, як у серці кожного воїна, так і в цілому в Україні.

- Дуже важливо, що напередодні Різдва Христового строковики отримали можливість приступити до таїнства сповіді, а вже завтра, під час ранкового богослужіння в храмах міста, вони зможуть причаститися та з Божим благословенням продовжити виконувати обов'язки військової служби,- зазначив він.

На завершення святої вечері разом з підлеглими відомі українські колядки заспівали командири підрозділів, що ще більше згуртувало військові колективи та підвищило їх готовність до виконання будь-яких завдань.

Про це повідомив прес-центр управління оперативного командування "Північ".





До теми:

ВІДЕО: Як у Рівному проводжали військових у зону АТО

На Рівненщині підготували 18 тисяч борщових наборів для військових у зоні АТО

Пісня рівненського гурту стала гімном для одного із батальйонів [ВІДЕО]





На правах реклами