Ми у Facebook
12.01.2015, 20:30

На Рівненщині - два самогубства

Двоє мешканців Рівненщини наклали на себе руки в перші дні нового року. Чому вони розпрощалися з життям — рідні не знають.
Стали відомі нові подробиці смерті 26-річного Івана зі Старого Села Рокитнівського району, який ніде не працював, не мав ні дружини, ні дітей, а проживав з батьками.

— За п'ять хвилин до півночі батько зайшов у літню кухню і побачив там сина мертвим, Іван вистрелив собі з одноствольної рушниці в підборіддя, — розповіла rivnepost.rv.ua Вікторія Антонова з СЗГ УМВС України в Рівненській області. — Рушниця була незареєстрованою. Батьки не знають, чому син так вчинив у новорічну ніч. Іван не залишив прощальної записки. Напередодні ні з ким з рідних чи односельчан не сварився. Обставини його смерті ще з'ясовують.

А другого січня знайшли мертвим у Володимирці 22-річного Володимира. Він пішов з дому 31 грудня нібито до друзів. А коли не повернувся, рідні занепокоїлись і почали його шукати. Знайшли у зашморгу в одному з гаражів. Обставини його смерті з'ясовують, однак міліція каже, що найвірогідніше це було самогубство.

До теми:

40-річний житель Рівненщини скоїв самогубство

ВІДЕО: Рівнянка випала з четвертого поверху і вижила





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ