Ми у Facebook
12.01.2015, 19:45

Голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков - про затримання свого заступника

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков прокоментував на брифінгу 12 січня затримання за підозрою в отриманні хабаря заступника голови РОДА Тараса Пустовіта.
— Сьогодні я підписав розпорядження про відсторонення від виконання обов’язків Тараса Пустовіта та про проведення службового розслідування. Також я провів нараду з представниками силових структур Рівненської області, яким дав доручення в найкоротші терміни провести розслідування щодо спростування або підтвердження того, що Тарас Пустовіт взяв хабар. Якщо факти підтвердяться і вина цього держслужбовця буде доведена, то він обов’язково відповідатиме перед законом. Викоренення хабарництва є принциповим. Але кожна людина має право на презумпцію невинності, тому ми маємо набратися трошки терпіння.

- Я неодноразово наголошував, що боротьба з корупцією буде першочерговим завданням для мене, - заявив Віталій Чугунніков. - Мені дуже шкода, що деякі посадовці мене не почули. Хотів би звернутися до держслужбовців: перестаньте брати хабарі, інакше ваша доля буде вирішена дуже швидко. Я слова на вітер викидати не буду.

До теми:

Затриманий на хабарі заступник голови Рівненської ОДА відверто розповів про свої статки

Перевізники Рівненщини збирають гроші на хабар заступнику голови облдержадміністрації?

ВІДЕО: Як зловили на хабарі заступника голови Рівненської ОДА

Джерело: rivnepost.rv.ua

Фото з архіву порталу "Четверта влада"





На правах реклами