Ми у Facebook
12.01.2015, 19:35

Хабарі брав ще один заступник голови Рівненської ОДА?

Голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков, коментуючи затримання свого заступника Тараса Пустовіта за підозрою в отриманні хабаря, заявив, що під час службового розслідування хоче «розмотати клубочок» і встановити, хто з його нинішніх підлеглих також міг бути залучений до схеми хабарництва.
Адже нині подейкують, що хабарі брав і один з начальників управлінь, й інший заступник голови ОДА. За словами Чугуннікова, правоохоронці хочуть встановити всіх підозрюваних і з'єднати їх в одному кримінальному провадженні. «Не важливо, яка посада, прізвище чи партійна приналежність. Є злочин — буде покараний», — додав пан Чугунніков.

До слова, як заявив Віталій Чугунніков, усі заступники голови, призначені за Сергія Рибачка, відповідно до закону написали заяви на звільнення, оскільки з’явився новий керівник. Звільнятиме їх Кабмін, повідомив пан Чугунніков, але вирішуватиме, чи лишати, чи ні людину, сам голова РОДА. Віталій Чугунніков запевнив, що Тараса Пустовіта у своїй команді він не збирався залишати. Долю двох інших заступників він ще не вирішив.

До теми:

Голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков - про затримання свого заступника

Затриманий на хабарі заступник голови Рівненської ОДА відверто розповів про свої статки

Заступника голови Рівненстької ОДА спіймали на хабарі

Перевізники Рівненщини збирають гроші на хабар заступнику голови облдержадміністрації?

ВІДЕО: Як зловили на хабарі заступника голови Рівненської ОДА]

Джерело: rivnepost.rv.ua





На правах реклами