Ми у Facebook
14.01.2015, 10:41

Рівненщина: військовослужбовці-контрактники склали присягу на вірність Україні

Група військовослужбовців військової служби за контрактом окремої інженерної військової частини, що на Рівненщині, склала військову присягу на вірність українському народові.
Молоді люди обрали для себе професію захисника України добровільно та підписали контракт. Військових привітали батьки, рідні і близькі та командування військової частини.

- Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для молодого поповнення не просто професія, це - найвища честь, покликання, - зазначила під час виступу на урочистому заході солдат Алла Поважук.

Вже скоро військовослужбовці будуть направлені до навчальних підрозділів Збройних Сил України, де після отримання теоретичних знань та практичних навичок роботи на військовій техніці і озброєнні, набудуть військово-облікової спеціальності згідно займаних посад.

Приємно, що важливим аргументом для обрання служби в нашій частині для молодого поповнення є патріотизм. Безумовно, що готовність військовослужбовців до виконання завдань за призначенням, за будь-яких умов і обстановки - основна складова їх підготовки – зазначили представники командування військової частини.

Статті до теми:

Працівники ДАІ Рівненщини повернулись додому із зони АТО

Порошенко нагородив двох офіцерів з Рівненщини

ФОТО: Як у Рівному зустріли Різдво солдати строкової служби





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ