Ми у Facebook
15.01.2015, 09:45

Звільнили начальника рівненської міліції [+Відео]

Співробітники МВС м.Рівного отримали покарання за недостойне "святкування" Дня міліції.
До УМВС України в Рівненській області надійшов наказ Міністерства внутрішніх справ щодо звільнення з посади начальника Рівненського МВ УМВС полковника міліції Руслана Мельника, яке пов’язане із відео за участі підлеглого працівника у День міліції.

Про це повідомили з СГЗ УМВС України в Рівненській області.

"Відповідно до Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ, у порядку дисциплінарного стягнення наказом МВС України Руслана Мельника звільнено із займаної посади. Крім того, наказом УМВС України в Рівненській області покарано ще шістьох співробітників міліції: двох звільнено з посад, ще двох попереджено про неповну посадову відповідність, одному оголошено сувору догану, а начальника відділу карного розшуку міського відділу міліції звільнено з органів внутрішніх справ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 грудня 2014 року у соцмережах було розповсюджене відео, де на території Рівненського міськвідділу міліції (саме в цей день у правоохоронців професійне свято) двоє чоловіків у цивільному проводили себе неадекватно.



Було створено комісію для перевірки. Очолив комісію заступник начальника УМВС України в Рівненській області полковник міліції Павло Алєксєєнко.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Головного міліціонера Рівненщини та слідчого покарали за викрадення 80 тисяч доларів та 136 кг бурштину з міліції
Рівненщина: міліція проводить перевірку за фактом побиття двох волинян
Через скандальне відео з рівненськими ДАІшниками проводиться службова перевірка





На правах реклами