Ми у Facebook
15.01.2015, 21:05

Заступника голови Рівненської ОДА триматимуть в СІЗО

Прокуратура Рівненської області оскаржує ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду, якою визначено розмір застави вже відстороненму заступнику голови ОДА, затриманому 11 січня на хабарі 8 тисяч доларів.
Як повідомляє прес-служба прокуратури області, сьогодні, 14.01.2015, Рівненський міський суд задоволив клопотання прокуратури Рівненської області та обрав заступнику голови Рівненської обласної державної адміністрації запобіжний захід – тримання під вартою. Разом з тим, суд при постановленні ухвали про застосування вказаного запобіжного заходу на підставі ст.ст. 182, 183 КПК України обрав заставу та визначив її розмір − 60 900 грн.

На зазначену ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду прокуратурою Рівненської області підготовлено апеляційну скаргу, оскільки розмір визначеної судом застави недостатній для забезпечення виконання підозрюваним у вчиненні тяжкого злочину − службовою особою, яка займає відповідальне становище, передбачених законом обов’язків під час досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, 11 січня посадовця було затримано під час одержання грошової винагороди у розмірі 8 тисяч доларів США від громадянки за сприяння у перемозі в конкурсі на право здійснення перевезення пасажирів на приміських та міських внутрішньообласних маршрутах загального користування.

Слідчим відділом прокуратури області чиновнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням).

Триває досудове розслідування, йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Рівненської області.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
ВІДЕО: Як зловили на хабарі заступника голови Рівненської ОДА
Затриманий на хабарі заступник голови Рівненської ОДА відверто розповів про свої статки





На правах реклами