Ми у Facebook
18.01.2015, 10:15

На Рівненщині планують скоротити працівників бюджетних установ

Це питання підняли депутати та голова Рівненської обласної ради на засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності.
Оскільки існує проблема із наповненням обласного бюджету та дефіцитом коштів, постало питання зменшення видатків. Частково вирішити дану проблему обласні депутати планують за рахунок скорочення певної кількості працівників в усіх державних установах.
За словами Михайла Кириллова, така ж ситуація і в цілому по Україні. Це пряма вказівка міністра фінансів України Наталії Яресько: "Потрібно вживати заходів щодо скорочення на 3% чисельності працівників бюджетних установ та на 20% - працівників органів виконавчої влади".

Відтак в бюджетних установах Рівненщини може пройти скорочення кадрів уже найближчим часом. Під питанням стоять і об'єднання декількох закладів в один, або ж узагалі їх закриття.

Так зокрема, Рівненська медична бібліотека може вже припинити своє існування. Книги можуть бути передані на баланс Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Статті до теми:

У Рівному молодь пропонувала курцям обміняти цигарки на цукерки

Рівненська "Просвіта" звернулась до росіян [ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ]

Благодійна акція рівненської "Просвіти": небайдужі рівняни передали військовому госпіталю ліків на 5 тисяч гривень
Джерело: rivne1.tv





На правах реклами