Ми у Facebook
15.01.2015, 17:24

Меблі 2014 року в Рівному – «Маркет меблі»

Більше 20 років у Рівному працює один із найбільш елітних магазинів меблів, який радує мешканців нашого міста своїм широким вибором товарів та професійними якостями працівників підприємства, які завжди знаходять підхід до кожного покупця у «Маркет меблях».
«Маркет меблі» має величезний асортимент, фірмовий сервіс та товарами найвищої якості. Кожен може переконатися, що асортимент меблів у компанії найрізноманітніший.

Підприємство ніколи не зупиняється, завжди створює щось нове у своєму меблевому арсеналі. «Маркет меблі» пропонує клієнтам великий вибір корпусних меблів, кухонь, спальних кімнат, шаф-купе, віталень, гардеробних, стільців, столів, дитячих кімнат, м’яких частин, картин та багато-багато інших цікавих речей для вашої оселі від вітчизняних та іноземних виробників (Китай, Німеччина, Італія, Польща, США, Іспанія, Білорусь і т.д.).

Кожен покупець у магазинах «Маркет меблі» отримає необхідну інформацію про наявність меблів різного асортименту та різного виробництва, як вітчизняного так і імпортного; допомогу в підборі меблів на будь-який смак та гаманець; консультації щодо методів і правил експлуатації; допомогу в облаштуванні будь-якої оселі або офісу меблями відповідно до вимог покупця.

Дизайнери компанії знайдуть підхід до кожного клієнта, тому не вагаючись поділіться своїми ідеями, які можуть втілитися у життя ще яскравіше, ніж ви сподівалися до цього! Невирішених задач у «Маркет меблях» не існує – компанія завжди зможе знайти вихід у надскладних ситуаціях, тому, довіртеся професіоналом своєї справи.

«Маркет меблі» здійснює роздрібну торгівлю для населення та гуртову торговельну діяльність меблями для підприємств та організацій. Також можливі покупки товарів у кредит через різні банкові установи. Доставка меблів здійснюється компанією по всій країні.

Великий акцент у «Маркет меблі» роблять на вітчизняного виробника, адже в сьогоденних реаліях потрібно підтримувати та довіряти українському. Виробники в Україні почали удосконалювати свої підприємства, втілювати нові технології, тим самим створюючи адекватну конкуренцію на меблевому ринку.

Пам’ятайте, в асортименті меблів від «Маркет меблі» є все, що допоможе зробити Ваш дім таким, яким Ви його бачили у своїх мріях!

Завітайте до «Маркет меблів» за адресами м. Рівне, вул. Соборна, 434 та м. Здолбунів-2, вул. М.Старицького, 6, де Ви обов’язково знайдете той товар, який підходить саме Вам. Контактні телефони: (0362) 62-14-78, (0362) 20-44-22, (050) 375-80-76. Електронна пошта – marketmebli@rivne.com.

До теми:

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами