Ми у Facebook
17.01.2015, 15:50

Вбивство на полюванні на Рівненщині: справу родича Хахльова передали до суду

ілюстративне фото vzakon.com

Кримінальне провадження за фактом вбивства через необережність на полюванні, яке сталося на Рівненщині, скероване до суду.
Спеціалізованим відділом слідчого управління УМВС України в Рівненській області закінчено досудове розслідування кримінального провадження за фактом вбивства Марти 1990 р.н., вчиненого через необережність, яке трапилося 10 листопада 2014 року, близько 5 години, на полі, що розташоване неподалік с. Річище Млинівського району Рівненської області та входить до складу мисливського угіддя громадської організації «Рівненське обласне товариство «Трофей».

Підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність) обраний запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 20 мінімальних заробітних плат.

Окрім цього, до Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства скеровані матеріали для проведення перевірки за фактом порушення ним законодавства України, що регламентує порядок проведення полювань та правила безпеки при поводженні з мисливською вогнепальною зброєю.

У грудні минулого року кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до Млинівського районного суду для прийняття кінцевого рішення у справі вбивства дівчини, повідомляє СЗГ (за матеріалами СУ) УМВС України в Рівненській області.

раніше повідомлялось, що у скоєнні вбивства з необережності на полюванні підозрюється Юрій Мірков - двоюрідний брат рівненського бізнесмена, власника парк-готелю "Швейцарія" і колишнього зятя екс-Президента України В.Ющенка Олексія Хахльова.

До теми:

Рівне: родич екс-зятя Ющенка на полюванні застрелив дівчину

Олексій Хахльов про смертельне полювання: "Так, біда сталась у мого двоюрідного брата"

Обговорення вбивства дівчини на полюванні двоюрідним братом Хахльова [СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ]

Офіційна версія міліції: смерть дівчини на полюванні – вбивство з необережності [+Відео]





На правах реклами