Ми у Facebook
16.01.2015, 21:05

Заставу за заступника голови Рівненської ОДА збільшать до 1 млн?

Прокуратура наполягає на збільшенні розміру застави заступнику голови Рівненської ОДА до 1 млн грн.
Прокуратура Рівненської області внесла апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду, якою заступнику голови Рівненської обласної державної адміністрації обрано запобіжний захід - тримання під вартою з одночасним визначенням розміру застави у 60 900 грн.

Прокуратура вважає, що суд при прийнятті вказаного рішення не врахував підвищену суспільну небезпеку й корупційну складову вчиненого чиновником кримінального правопорушення та застава у зазначених межах не здатна забезпечити виконання підозрюваним у вчиненні тяжкого злочину передбачених законом обов’язків під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, а тому наполягає аби розмір застави був збільшений до 1 млн грн.

Апеляційна скарга прокуратури області перебуває на розгляді. Нагадаємо, 11.01.2015 посадовця було затримано під час одержання грошової винагороди у розмірі 8 тис дол США. Слідчим відділом прокуратури області чиновнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням). Триває досудове розслідування.

Статті до теми:

Про збір коштів на хабар заступнику голови Рівненської ОДА говорили ще в квітні

ВІДЕО: Як зловили на хабарі заступника голови Рівненської ОДА

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської област





На правах реклами