Ми у Facebook
16.01.2015, 16:20

Рівненщина: працівники ДАІ затримали автомобіль з боєприпасами [+Фото]

У середу, 14 січня, близько 15 години інспектори ВДАІ з обслуговування Березнівського району в місті Березне зупинили авто марки «AUDI-100». Керував іномаркою 39-річний житель міста Сарни.
Як інформує прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області, під час огляду легковика працівники ДАІ виявили 8 патронів невстановленого калібру. Як з’ясували правоохоронці, патрони належать 29-річному жителю міста Сарни, який на момент огляду знаходився у салоні транспортного засобу. Згодом, чоловік пояснив, що патрони він знайшов на озері в Рівному два роки тому і до цього зберігав їх у себе.

На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці патрони вилучили та направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Рівненській області для проведення судово-балістичної експертизи.



29-річний громадянин, у діях якого вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), був доставлений правоохоронцями в Березнівський РВ УМВС.

Див. також:


На Рівненщині мопедист наїхав на коляску з немовлям


У Рівному викрили сутенера та десяток повій





На правах реклами