Ми у Facebook
17.01.2015, 18:01

На Майдані продають вироби засуджених, гроші підуть на АТО [+ФОТО]

Сьогодні зранку у Рівному на майдані Незалежності розпочалася благодійна акція для допомоги бійцям АТО. Захід організовано пенітенціарною службою Рівненщини спільно з Благодійним фондом «Руєвит».
- Так, впродовж дня тут можна буде придбати вироби, виготовлені засудженими. Це, зокрема, ікони, скриньки, картини, шахи, нарди та мангали, - розповів начальник управління Державної пенітенціарної служби Рівненської області Олександр Адамець.

"Ми розуміємо важливість таких заходів, тому за будь-якої можливості самі долучаємось до таких ініціатив. На сході війна, ось наприклад сьогодні вночі зробили складну операцію нашому колезі з управління транспорту – «кіборгу» Федору Мисюрі. Хлопці будь-що мають бути підтримані нами і ми будемо це робити аж до настання миру",- додав міський голова Володимир Хомко.



До акції долучилися й працівники кримінально-виконавчої служби, котрі запропонують речі, зроблені власноруч – в’язані шкарпетки, рукавиці. Також, на майдані працює польова кухня, де благодійники пригощають усіх бажаючих кашею, пиріжками, салом, салатами та трав’яним чаєм.



Усі кошти, які будуть зібрані під час благодійної акції, благодійний фонд направить для потреб військових, котрі перебувають у зоні АТО. Захід відбувається за підтримки Рівненської міської ради та ОДА



Статті по темі:

Рівне: для пораненого кіборга гроші збиратимуть на фестивалі

Як відбуватиметься мобілізація на Рівненщині?





На правах реклами