Ми у Facebook
18.01.2015, 19:15

ВІДЕО: Новорічне свято баскетболу в Рівному [+Відео]

У Рівному вже 32-й рік поспіль відбулося новорічне "Свято баскетболу".
3 січня 2015 року у Рівному в обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву відбулося XXXII Новорічне "Свято баскетболу". Це новорічне свято є традиційним і відбувається вже 32 роки підряд.

Спортивні естафети, гарний настрій, гучна музика та Дід Мороз. Так у Рівному відзначали вже традиційне новорічне свято баскетболу. В обласній спортивній дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву таке свято відбувається вже тридцять другий раз поспіль. Відкривали його гімном України.

Новорічне свято баскетболу - це підведення підсумків минулого року та нагородження найкращих гравців, а це старт 2015 баскетбольного року. Свою нагороду отримала і Вікторія Ковалевська. У минулому році дівчина стала чемпіонкою України з баскетболу у своїй віковій категорії та увійшла до лав Збірної України. На рік 2015 плани у Вікторії не менш амбітні.

Найкращим тренером року визначили Валерія Жартуна. Чоловік переконаний, в цьому не лише його заслуга.

Загалом, рік що минув, для рівненського баскетболу був доволі вдалим, зізнається Президент Федерації баскетболу Рівненської області, Заслужений працівник фізкультури та спорту Сергій Шемосюк.

В цей день усі вихованці обласної спортивної школи олімпійського резерву не залишились без гарного настрою та подарунків.

Після нагородження юні баскетболісти взяли участь у командних естафетах, де усім присутнім продемонстрували свою майстерність.

Детальніше - у сюжеті ТРК "Рівне 1":



До теми:

На Рівненщині нагородили кращих спортсменів 2014 року

Рівне: на ремонт спортивного майданчика - більше 160 тисяч





На правах реклами