Ми у Facebook
18.01.2015, 20:30

Рівне: міліція просить допомогти розкрити резонансне подвійне вбивство

Резонансне вбивство двох людей сталося на вулиці Данила Галицького ще на початку грудня. Тоді правоохоронці висловили версію, що бабцю та батька вбив 13-річний підліток, який був сином та онуком загиблих.
Проте рідні та друзі хлопця не вірять в те, що він винен у злочині. Вони неодноразово протестували проти його ув'язнення.

Тепер Слідче управління УМВС України в Рівненській області просить допомогти дізнатися обставини цього резонансного вбивства.

Слідчим управлінням УМВС України в Рівненській області розслідується кримінальне провадження, відкрите за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 2 частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб).

Подія сталася в період часу з опівночі до 04.00 години 10 грудня 2014 року в будинку №6 по вул. Данила Галицького в Рівному.

Просимо всіх, хто був свідком даної події або володіє будь-якою інформацією з цього приводу, повідомити слідче управління УМВС України в Рівненській області за телефонами: (0362)679-705 або 097-770-28-05.

Всі обставини події у попередніх матеріалах на OGO.ua:

Рівне: подробиці резонансного вбивства батька та бабусі

Фото резонансного вбивства батька та бабці у Рівному

Де сталося резонансне вбивство батька та бабці: карта Рівного [+Фото]


Рівне: міліція розкрила резонансне подвійне вбивство батька та бабці





На правах реклами