Ми у Facebook
18.01.2015, 16:20

Юрій Вознюк пояснив, чому не голосував за скасування депутатської недоторканності

На своїй сторінці у соціальних мережах Юрій Вознюк пояснив, чому не голосував за скасування депутатської недоторканності.
"Сьогодні, нарешті, випала можливість добратись до всесвітньоі мережі. Дивлюсь: тролі не сплять). І що цікаво, телефон при мені та запитати мене щодо тієі чи іншоі позиціі можна легко, набравши мій номер. Так от, з 9 січня знаходжусь на плановому лікуванні (маю хронічну хворобу хребта, дісталось зі спортивного минулого). Тому природньо, що на пленарному засіданні я не був. А отже і не зміг підписатись за відставку Яреми, проголосувати за деп недоторканість (хоча робив це двічі за часи своєі роботи у ВР), тощо.

24 січня виписуюсь та приступаю до кропіткоі роботи, до якоі звикли виборці 153 в.о. З 26 січня розпочинаю особисті прийоми. За тиждень побуваю у всіх районах свого округу. Детальна інформація буде подана на наступному тижні. Усіх з наступаючим Водохрещем! На жаль, у цьому році зануритись у святу водичку невдасться(", - написав нардеп на своїй сторінці у фейсбук.

Статті до теми:

Рівненщина: хто з нардепів не проголосував за скасування недоторканності?





На правах реклами