Ми у Facebook
19.01.2015, 19:00

Після «Королька» - «Сила кохання Феріхи» [+Фото]

Із 26 січня на рівненських шанувальниць романтичних турецьких серіалів чекає сучасна історія кохання студентки з бідної сім'ї, яка прагне отримати престижну освіту, зробити блискучу кар'єру та назавжди вирватись із злиднів.
На телеканалі "1+1" - прем'єра мелодрами "Сила кохання Феріхи", яка має оригінальну назву "Adını Feriha Koydum" і створена у 2011-2012 роках, ще до "Величного століття" й "Королька - пташки співочої".

Перша серія картини вийде в ефір у понеділок, 26 січня, о 17:10.



В одній із головних ролей ми побачимо добре знайому нам з останнього сезону “Величного століття” Роксолану — Хюррем Султан. Актриса Вахіде Перчин (Гюрдюм) зіграла у сучасній телеісторії Зехру, матір Феріхи.



Головна героїня історії Феріха Їлмаз (її зіграла актриса Хазал Кайя) виросла в бідній родині. Її батьки – прислуга в багатому домі. Дівчинка з самого дитинства спостерігає, як живуть заможні беї, і мріє вирватися зі злиднів. З надіями на краще життя Феріха вступає до престижного Стамбульського університету, де навчається "золота молодь" Туреччини. Дівчина планує отримати гарну освіту і зробити кар'єру.

В університеті вона зустрічає Еміра (Чагатай Улусой), популярного парубка, на якого дівчата влаштували справжнє полювання.



Феріха відчайдушно приховує своє бідне походження від усіх, щоб не стати посміховиськом для друзів, але все таємне стає явним, і закоханий в неї Емір дізнається від заздрісної однокурсниці Джансу, що Феріха дочка її прислуги...



До речі, саме під час зйомок другого сезону серіалу у 2012 році в актриси Вахіде Перчин (тоді вона була ще нерозлучена і носила прізвище чоловіка Гюрдюм) виявили рак молочної залози. Вахіде була змушена покинути знімальний майданчик, щоб боротися за своє життя. Команда, що працювала над створенням серіалу, підтримала актрису: виробництво проекту навіть призупинили, аж поки Вахіде після операції та хіміотерапії не змогла повернутися на майданчик. А сюжет наступних серій перенесли в інщий фільм - "Шлях Еміра"...

Серіал "Сила кохання Феріхи" йшов на турецькому каналі Show TV у 2011-2012 роках, а також в арабських країнах, Пакистані та Болгарії. Прем'єра в Україні - з 26 січня 2015 з понеділка по п'ятницю о 17:10 на телеканалі "1+1".

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
7 цікавих фактів про нову Роксолану із серіалу «Величне століття»
Актриси, які зіграли Роксолану в серіалах [+Фото]
Новий серіал «Корольок - пташка співоча»: кілька фактів [+Фото]





На правах реклами