Ми у Facebook
21.01.2015, 12:41

У центрі Рівного правоохоронці затримали озброєного чоловіка

У понеділок, 19 січня, о 20.30 зі служби "102" надійшло повідомлення про те, що у Рівному біля магазину «Пенсіонер» на вулиці Базарній зібралося 5 невідомих чоловіків, які були одягнуті у формений камуфляжний одяг, один з яких має на плечі предмет, зовні схожий на зброю.
Як повідомляє СЗГ УМВС України, за вказаною адресою прибув наряд патрульної служби. Побачивши міліціонерів, чоловік взяв зброю у руки. Аби не допустити можливого вистрілу, до чоловіка були застосовані заходи фізичного впливу та викликана слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили особу правопорушника, який мав при собі автомат «АК-74» калібру 5,45 мм, один магазин до нього та 29 патронів калібру 5,45 мм.

Правопорушник - 53-річний рівнянин. Він неодноразово з’являвся в полі зору конфліктів, пов’язаних зі спиртзаводами, під час яких представлявся одним із членів «Правого сектору». Крім того, Леонід неодноразово судимий за злочини корисливо-насильницького спрямування, за що в загальному відбував покарання в місцях позбавлення волі майже 10 років.

Затриманого доставлено в Рівненський МВ УМВС, а вилучені екземпляри направлені на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС України в Рівненській області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від двох до п’яти років.

Див. також:


Міліціонери скерували до суду провадження за фактом збуту зброї

Лікаря-хабарника, що допомагав відмазатися від армії відсторонили з посади





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ