Ми у Facebook
22.01.2015, 09:00

Уродженець Рівненщини входив у групу, яка організовувала теракти у Львові

На початку листопада 2014 року працівники Управління СБУ у Львівській області викрили та затримали у Львові небезпечну терористичну групу, яка готувала серію терактів у місті. До складу диверсійно-розвідувальної групи входило п’ятеро громадян України, які були завербовані спецслужбами Російської Федерації.
Четверо з них були львів’янами, а один уродженець Рівненщини. Вік цих чоловіків від 34 до 45 років. Серед терористів – один екс-військовий та один колишній працівник львівської міліції. Члени угруповання пройшли диверсійну підготовку в таборі для найманців на території Російської Федерації, - повідомляє Львівський портал.

За інформацією джерела, диверсантів зловили на гарячому, коли вони їхали встановлювати саморобний вибуховий пристрій в одному із трамваїв маршруту №2.

Злочинців Служба безпеки України обміняла наприкінці грудня на українських військових, які перебували у полоні терористів. Дану інформацію підтвердила й речниця Управління СБУ у Львівській області Ореста Кутна.

«Усіх п’ятьох членів угропування обміняли на наших полонених. Щоправда, за яких обставин це відбувалося я не знаю, не володію такою інформацією. Оскільки після розслідування кримінального ровадження щодо цих злочинців, СБУ передала справу до суду», - зазначила О.Кутна.

Статті по темі:

У центрі Рівного правоохоронці затримали озброєного чоловіка
Міліціонери скерували до суду провадження за фактом збуту зброї





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ