Ми у Facebook
22.01.2015, 12:30

Рівнян запрошують на захоплюючий автомобільний квест [Анонс]

У п’ятницю, 23 січня, на вулицях Рівного пройде цікавий автоквест, організатором якого є мережа активних вуличних ігор ENCOUNTER.
Автоквест – захоплююче та пізнавальне автомобільне орієнтування. Учасники отримуватимуть завдання на сайті в яких будуть зашифровані різноманітні місця в Рівному. Розгадавши місце і приїхавши туди якомога коротшим шляхом, командам потрібно знайти ігровий код. Коди треба шукати на стовпах, поштових скриньках, парканах тощо. Знайшовши код, учасники вводять його на сайті і якщо він правильний, отримують наступне завдання. Перемагає той, хто швидше за всіх побуває на всіх точках.

Кожен бажаючий може взяти участь в цьому захоплюючому дійстві, яке розпочнеться о 20.30. Для цього достатньо мати автомобіль, зібрати команду з чотирьох-п’яти друзів, мати вільний доступ до мережі інтернет, озброїтися картою міста Рівне та ліхтариками для кожного члена команди.

Такі змагання в Рівному проходять не вперше. Спрямовані вони на залучення молоді до активного відпочинку, адже, граючи в квест, люди не тільки відпочивають від буденних проблем, а ще й мають змогу розвивати розумові та фізичні навички.



Усі подробиці про квест можна дізнатися на сайті http://rivne.en.cx, або за телефоном 0968043115 (Андрій).





На правах реклами