Ми у Facebook
22.01.2015, 11:03

Рівненщина – третя за кількістю нагород, здобутих на юнацьких олімпійських іграх

Шестеро спортсменів – освітян Рівненської області, які увійшли у збірну команду України у минулому році показали високі результати під час участі в юнацьких олімпійських іграх в Китаї. Це і дозволило Рівненщині посісти третю сходинку в рейтингу областей за кількістю нагород.
Ці та інші досягнення традиційно підсумували освітяни та керівники ДЮСШ системи освіти.

Шестеро спортсменів – освітян Рівненської області, які увійшли у збірну команду України у минулому році показали високі результати під час участі в юнацьких олімпійських іграх в Китаї. Це і дозволило Рівненщині посісти третю сходинку в рейтингу областей за кількістю нагород. Ці та інші досягнення традиційно підсумували освітяни та керівники ДЮСШ системи освіти.



За словами начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорія Таргонського, за результатами участі юних спортсменів нашого краю у змаганнях різного рівня у минулому році є чим гордитись. Так, 2014-го 42 учні дитячо – юнацьких шкіл системи освіти стали чемпіонами України в різних вікових групах, ще 19 спортсменів захищали честь держави в складі збірних команд за кордоном.

Також освітяни окреслили важливі завдання на 2015 рік. Передусім, зауважив Григорій Таргонський, це завершення спартакіади школярів з майже 10 видів спорту - легкої атлетики, шахів, шашок, футболу, волейболу, баскетболу та ін.; а також завершення обласних юнацьких ліг, в яких беруть участь 29 команд з баскетболу та 38 - з волейболу.



Не обійшлось і без нагород самим колективам спортивних шкіл, в яких і виховуються майбутні переможці. Подяки від управління освіти і науки Рівненської ОДА за високі спортивні досягнення отримали Березнівська, Млинівська та Сарненська ДЮСШ, а закладам, де діти займаються у футбольних секціях, обласна Федерація футболу подарувала ігрові м’ячі.

Статті до теми:

ВІДЕО: Новорічне свято баскетболу в Рівному
Волейбол: «Регіна» Рівне перший поєдинок у новому році програла





На правах реклами