Ми у Facebook
26.01.2015, 19:30

Мобілізовані з Рівненщини перед відправкою в АТО проходитимуть підготовку

Про це заявили перший заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський та в.о. військового комісара обласного комісаріату Михайло Твердохліб на прес-конференції щодо часткової мобілізації, яка проходила вчора, 22 січня, у приміщенні РОДА.
- Акцент нової мобілізації – перед відправкою в зону АТО, військові будуть проходити відповідну підготовку. Згідно указу «Про мобілізацію», основною ціллю вказаних заходів є забезпечення заміни тих людей, які вже близько року стоять на обороні нашої країни. Процес мобілізації буде контролювати голова адміністрації, - пояснив перший заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський.

В.о. комісара обласного комісаріату Михайло Твердохліб запевнив, що всі недоліки попередніх хвиль мобілізацій будуть враховані.

- На сьогоднішній день Збройні сили України на всі сто відсотків забезпечені паливно-мастильними матеріалами і засобами захисту – бронежилетами, касками, взуттям і т.д. Уточню, що за наказом Президента, ні один з військовозобов’язаних не буде призиватися, якщо у нього є проблеми зі здоров’ям, - повідомив Михайло Твердохліб.

Див. також:

Рівненщина: з АТО повернулися військові-ремонтники [ФОТО]

Рівненщина: ще одному герою АТО встановили меморіальну дошку





На правах реклами