Ми у Facebook
23.01.2015, 14:50

Уродженка Рівного перемогла на міжнародному кінофестивалі [ВІДЕО]

Фільм Христини Сиволап (дівоче прізвище - Данилова) здобув перемогу на міжнародному кінофестивалі у Трієсті (Італія).
Короткометражний фільм «Давай не сьогодні» отримав нагороду на кінофестивалі "Trieste Film Festival", у номінації найкращий короткометражний фільм.

Картина «Давай не сьогодні» є дебютною роботою молодої режисерки. Сценарій стрічки переміг на п`ятому відкритому конкурсі кінопроектів Держкіно і, згідно з правилами, отримав стовідсоткове фінансування. Бюджет фільму склав 1 млн 259 тис грн, повідомляє "Телекритика".

Стрічка «Давай не сьогодні» розповідає про літню подружню пару, яка вирішує померти в один день, але доля вносить корективи у плани головних героїв.

«Знімати комедію приносить велике задоволення знімальній групі, це додає процесу хорошої атмосфери і сміху. Сюжет переповідає історію дідуся та бабусі, які вирішили померти в один день. Але їх спогади та розмови відтягують той останній момент, який вони хочуть пережити разом. І ось вони нарешті зважилися... Та життя виявляється набагато непередбачуванішим, аніж смерть», - розповіла режисер фільму Христина Сиволап.

Сценарій фільму пані Сиволап написала у співавторстві зі своїм чоловіком Олексієм Сиволапом. Головних героїв стрічки також звуть Христина та Олексій. Подружню пару на екрані зіграли актор Володимир Задніпровський і актриса Алла Соколова.





Статті до теми:

Рівнянка Христина Сиволап дебютувала у професійному кіно

Соціальний ролик рівнянки про мову посів третє місце на Національному фестивалі





На правах реклами