Ми у Facebook
23.01.2015, 19:06

Рівненщина: чиновника судитимуть за відмову штрафувати перевізників Євромайдану

Прокуратура Рівного скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього начальника управління Укртрансінспекції в області Михайла Кравчука, якого звинуватила у зловживанні службовим становищем.
Досудове розслідування проводили слідчі слідчого відділу лінійному відділу на станції Рівне УМВС України на Львівській залізниці.

«Встановлено, що колишній начальник вказаного органу контролю, всупереч інтересам служби, залишив без розгляду 57 актів перевірок про порушення перевізниками області вимог законів про автомобільний транспорт при перевезенні пасажирів. Внаслідок таких неправомірних дій суб’єкти господарювання уникли відповідальності у вигляді штрафних санкцій на загальну суму 82 тис грн.», — повідомила прокурор прокуратури м.Рівне Світлана Казнодій, яка здійснювала процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у цьому кримінальному провадженні.

Як нагадує rivnepost.rv.ua, Михайло Кравчук звинувачення не визнає. Перевізники, про яких заявляє прокуратура і яких пан Кравчук не штрафував, перевозили людей на Євромайдан.

До теми:

У Рівному проїзд у маршрутках буде по три гривні?

Заступника голови Рівненської ОДА, затриманого на хабарі, випустили під заставу





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ