Ми у Facebook
25.01.2015, 16:00

Вітаємо Тетян із днем ангела, а також усіх студентів!

Саме цього дня 1755 року було підписано указ про заснування Московського університету. Проект першого в Росії університету був розроблений Михайлом Ломоносовим. Усі, кому близька ця дата, кажуть, що вона пронизана по-весняному радісним настроєм, незважаючи на січневі морози чи відлигу...
Щодо мучениці Тетяни, то народилася вона у Римі у знатній родині. Батько її займав високий пост і одночасно був таємним християнином. Дочку виховав у любові до Ісуса Христа та познайомив із Святим Письмом. Коли дівчина досягла повноліття, то вирішила присвятити своє життя Богові. За свою добродійність була поставлена дияконисою. Однак за віру і постраждала.



У народі кажуть, що у цей день сонце повертає до літа, а зима — до морозів. Якщо день буде сонячним, то рано повернуться птахи, якщо сніг піде, то літо буде дощовим, а якщо вдарять морози — тоді літо буде теплим.

Що означає ім'я ТЕТЯНА
Ім'я за однією з версій має давньогрецьке походження й означає "упорядниця, засновниця".

Тетяна - емоційна дитина, вміє постояти за себе, практична й принципова. Але принципи її багато в чому залежать від настрою. Серед ровесників намагається бути лідером. Важко переносить одноманітність і тому прагне відвідувати спортивні секції, хореографічний гурток, курси рукоділля.

З віком Тетяна стає впертою та владною, вона чітко розуміє, що їй потрібно в житті, і не терпить заперечень. Здатна виконати будь-яку роботу, увага начальника особливо стимулює її сили. У компанії поводиться розкуто, їй подобається чоловіче товариство.

Сімейне життя не завжди складається вдало, тому що Тетяна прагне нав'язати свою волю чоловікові, може без особливого приводу влаштувати скандал. Діти ставляться до неї насторожено, для них вона строга мати. У Тетяни мало подруг, у відносинах з оточуючими переважає прагматичный підхід.

Велику увагу приділяє зовнішньому вигляду, витрачає багато грошей на одяг, що сподобався. Любить займатися домашнім консервуванням. У старшому віці стає більш терпимою, сімейні стосунки стають головними в житті.


Вітаємо всіх Тетян, Тетянок, Тань, Танюшок і т.д. з Днем ангела!
Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч, а ще краще - на крок попереду!








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ