Ми у Facebook
25.01.2015, 14:30

На Рівненщині міліціонери затримали наркоторговця (ФОТО)

Співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області спільно з оперативниками Костопільського районного відділу викрили незаконну діяльність 24-річного Ігора.
В ході перевірки оперативної інформації міліціонери встановили, що молодик з вересня минулого року займається незаконним збутом особливо небезпечного наркотику — диетиламід лізергінової кислоти (ЛСД).

Правоохоронці затримали чоловіка під час чергового збуту. 20 січня в Костополі на вулиці Ціолковського Ігор продав дві марки з речовиною, зовні схожою на ЛСД за 500 гривень. Крім того, на передодні міліціонери задокументували ще три факти оперативної закупки, під час яких Ігор збув вісім марок ЛСД на загальну суму понад 2000 гривень.

В ході обшуку в помешканні зловмисника правоохоронці виявили марку ДСД, однак вилучити не вдалося, оскільки Ігор її ковтнув на очах у правоохоронців.



Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Вилучені наркотики відправлені для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-кримінальстичного ценру при УМВС.

Слідчі Костопільсого РВ затримали зловмисника. На разі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.



Довідка

ЛСД — препарат ряду галюциногенів, психоделічного типу, який набув популярності серед «золотої» молоді. При вживанні викликає наступні негативні наслідки для організму: пошкодження головного мозку, психози, які супроводжуються панікою, агресивністю, страхом, а також сильними галюцинаціями, розвиток шизофренії, трапляються смертельні випадки, психологічна залежність.

Існує у вигляді прозорого розчину, порошку і у вигляді різнокольорових марок, які нагадують поштові (їх основа просякнута розчином наркотика).

Статті до теми:


Рівненщина: молодик переносив наркотики в роті





На правах реклами