Ми у Facebook
17.04.2015, 07:45

Школа журналістики на Рівненщині запрошує учнів 9-11 класів [ПОДАТИ ЗАЯВКУ] [Фото+Відео]

Старшокласників з усієї України, які цікавляться журналістикою, чекають 16-17 травня 2015 року у Національному університеті "Острозька академія" на Рівненщині. Тут відбудеться тренінг "Школа універсального журналіста". Дивіться і слухайте, що розповідають про навчання випускники ШУЖ, а нині - студенти!
Школа універсального журналіста на базі Острозької академії допомагає старшокласникам краще підготуватись до вступу на спеціальність "Журналістика" і дізнатись більше про професію журналіста, отримавши не лише знання, а й практичні навички. Школа універсального журналіста проводиться в Острозькій академії з 2011 року. Випускники попередніх шкіл нині успішно здобувають фах журналіста. Зокрема, із 5 цьогорічних першокурсників академії, які навчаються на спеціальності "Журналістика" за кошти державного бюджету, двоє - саме випускники ШУЖ.

ВІДЕО: враження випускників Школи універсального журналіста у квітні 2014 року

На Школі універсального журналіста не лише дають знання з основ журналістики, а й підтримують випускників після закінчення дводенного навчання. Їм допомагають із публікацією творчих доробків, які згодом стануть у пригоді під час вступу. Випускники ШУЖ - добре підготовлені до навчання за фахом "Журналістика" і стають успішними студентами-журналістами. А вчителі, які підготували успішних випускників таких тренінгів, отримують спеціальні відзнаки від організаторів проекту.

ФОТО: Школа універсального журналіста в Острозькій академії у квітні 2014 року





Зацікавила участь у Школі універсального журналіста? Тоді телефонуйте (050) 339-39-85 або пишіть на електронну адресу vg2001@ukr.net - і ви отримаєте детальнішу інформацію про умови участі. Запис проводиться до 11 травня 2015 року включно - тож поспішайте взяти участь у цікавому та корисному навчанні!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ