Ми у Facebook
05.02.2015, 15:45

500 000 грн для розвитку IТ-молоді!

Міжнародний IT-Чемпіонат комп'ютерних талантів «Золотий Байт-2015» надає нові можливості для талановитої молоді з України, Білорусі, Казахстану та Естонії! Це шанс реалізувати свої ідеї і зарекомендувати себе серед представників найбільших IT-компаній світу. Призовий фонд - півмільйона гривень.
Трохи менше місяця залишилося до завершення прийому заявок для участі у Міжнародному чемпіонаті комп'ютерних талантів «Золотий Байт-2015». Чемпіонат торік побив рекорди: у конкурсі брало участь більше 8 тис. чоловік. У Регіональному фіналі за перемогу змагалися 520 проектів, з яких найбільш талановиті були запрошені на Міжнародний фінал Чемпіонату.

Багато учасників отримали пропозиції про роботу від світових IT-компаній, а автори найцікавіших стартап-проектів отримали інвестиції та підтримку.

Серед важливих досягнень «Золотого Байту-2014» були спеціальні призи для студентів і наставників команд. Так, ментор команди, яка здобула перемогу в Міжнародному фіналі чемпіонату в номінації NoSQL Еxpert від компанії InterSystems, отримав тиждень стажування в Кембриджському університеті. Для студентів, окрім призів, були передбачені освітні поїздки у світові центри інформаційних технологій. Організатори «Золотого Байта» цього року продовжують традицію і приготували переможцям захоплюючі подорожі на кращі світові IT-івенти.

«Золотий Байт-2015» приймає естафету і запрошує всіх, хто захоплюється комп'ютерними технологіями і дизайном, взяти участь у Чемпіонаті та довести, що саме їхні ідеї гідні найвищих нагород.

Дмитро Корчевський, генеральний директор Комп'ютерної Академії ШАГ та ініціатор проведення Чемпіонату «Золотий Байт»: «IT-ринок України потребує таких чемпіонатів. Це дає можливість талановитим студентам проявити себе і змусити IT-компанії звернути на себе увагу. Адже саме виклики дають нам можливість зрозуміти, хто ми є насправді. І немає нічого кращого, ніж, прийнявши виклик, перемогти».

Для того, щоб стати учасником Чемпіонату, необхідно пройти онлайн-реєстрацію і подати свій проект до 21 лютого 2015 року. Міжнародний фінал «Золотого Байта-2015» відбудеться у квітні 2015 в Києві.

Генеральними партнерами Чемпіонату «Золотий Байт» виступають провідні компанії у сфері IT: Microsoft, InterSystems, Dell, Intel, полиграфия Wolf, Stearling Studio та інші.

Цього року представлена нова номінація від компанії Microsoft - Best in Cloud. Участь у даній номінації передбачає роботу з сервісом Microsoft Azure.

Номінації Чемпіонату:
1. Startup Сhallenge (конкурс програмних проектів).
2. Networking Technologies (номінація для системних адміністраторів).
3. Mobile Development (конкурс мобільних додатків).
4. Game Design (конкурс зі створення ігор).
5. Character Design (конкурс зі створення ігрових персонажів).
6. Web Design (конкурс web-проектів).
7. Short Movie (конкурс короткометражних фільмів).
8. NoSQL Expert (конкурс додатків для роботи з базами даних).
9. Best in Cloud (конкурс проектів з використанням сервісу Microsoft Azure).
10. Junior Competition (конкурс для дітей 10-14 років).

Вся інформація про умови участі в Чемпіонаті доступна на сайті www.goldenbyte.org і сторінках проекту в соцмережах: www.facebook.com/GoldenByteInternational, www.vk.com/goldenbyte.





На правах реклами