Ми у Facebook
29.01.2015, 21:35

Рівнян закликають утеплювати свої будинки

Жителів обласного центру закликають підтримати місцеву програму та утеплювати свої будинки.
Міський голова звернувся до рівнян:

- Ми у місті Рівному маємо унікальні програми, які дозволяють мешканцям за допомогою міської влади при фінансуванні за схемою „50х50” швидко і якісно встановити прилади обліку тепла, прилади регулювання тепла і утеплити свій будинок. Останнє – надзвичайно важливо. З моєї точки зору, не сумніваюсь, якби ми утеплили всі будинки, у Рівному половина котелень просто не були б потрібні.

Місто не лише б зекономило колосальну кількість коштів на газ і опалення, воно б візуально стало зовсім іншим. Уявіть собі, який би був мікрорайон Північний – утеплений та візуалізований за допомогою сучасних оздоблювальних матеріалів.

Подивіться зараз на будинки ОСББ „Маяк” (вул. Білякова, 10), будинок поблизу СБУ на Відінській. Подивіться як видозмінюється будинок ОСББ „Дружба”. Усі вони утеплені при фінансовій підтримці міста.

Запевняю, такої унікальної програми в інших містах немає. Тому закликаю мешканців – користуйтеся цією програмою. У вас є можливість зробити свій будинок теплим, комфортним та дуже красивим, - наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Жителі Рівного можуть залишитися без капітальних ремонтів будинків [+Відео]

Деяким маршруткам можуть заборонити курсувати вулицями Рівного





На правах реклами