Ми у Facebook
28.01.2015, 20:30

"Я йду на війну, щоб ти не прала російські портянки", - мати загиблого Героя АТО з Рівного

Ігор Волошин

Приміщення Рівненського міськвиконкому ще ніколи не було настільки заповнене людьми зі сльозами на очах. Батькам Героя АТО з Рівного Ігоря Волошина вручали посмертно Орден "За мужність".
Ігор загинув у зоні АТО у липні 2014 року, але для батьків, рідних та близьких - це рана, яка кровоточить і залишиться з ними на все життя.

- Такі молоді батьки стоять тут перед нами. Це трагедія, коли батьки переживають своїх дітей. Війна - це жахливо, що тут ще можна сказати, - говорить міський голова Володимир Хомко.

Батьки Ігоря Волошина - Наталія та Олександр люди великої сили та мужності. Вони з трепетом слідкують за усіма подіями в Україні. За кожного із військових, які зараз перебувають на Сході хвилюються, як за рідних.

Мама Наталія пригадує, що коли син збирався у зону АТО, то вона запитала у нього: Чому він все ж таки зважився? На що Ігор відповів їй, що йде на війну, щоб його мама ніколи не прала російські портянки.

Батькам героя Ігоря Волошина вручили посмертно Орден "За мужність" для їх загиблого сина. Зрозуміло, що це нічого не змінює, проте батьки певнені, що їх син на небесах радіє цій нагороді.

- Моя змучена душа і плаче, і втішається тим, що він бачить цю нагороду. Сьогодні його день. На жаль він сам не може її отримати. Я низько вклоняюся йому за те, що він був сином з великої літери, вклоняюся всім тим хлопцям, які боронять нашу країну, щоб ми з вами не були в окупації. Засинайте навічно хлопчики, то навічно ваша земля!

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


Рівненські військові в зоні АТО знищили танк та більше 60 бойовиків

ВІДЕО: У Рівному поховали військовослужбовця, який загинув у АТО [Фото+Відео]

З Ігорем Волошиним попрощаються 26 липня

Родині загиблого в АТО військового з Рівного виділили матеріальну допомогу

Військовослужбовець з Рівного загинув у зоні АТО

Рівненський міськвиконком позачергово розгляне питання загиблих в АТО





На правах реклами