Ми у Facebook
30.01.2015, 10:20

Сьогодні до Рівного приїде відома журналістка з Росії

У п’ятницю, 30 січня, о 17:00 в рівненському Національному університеті водного господарства та природокористування (корпус №1, 160 аудиторія) відбудеться зустріч на тему «Що означає «громадська активність»?» з відомою російською журналісткою Вірою Кічановою.
Організатори заходу повідомляють, що у рівненський клуб «Hacking school» неодноразово приїжджали досить цікаві та неординарні особистості, які чимало досягли у своєму житті, пройшли труднощі на шляху до успіху. Відвідати таку зустріч означає зрозуміти та осягнути масу нової інформації, перейняти досвід Віри. Не дарма активістка каже, що її улюблена справа – це просвіта людей в дусі ідей свободи.

На заході будуть говорити про:


- цікаві моменти власної біографії Віри Кічанової;
- на скільки важлива свобода інформації і як боротися проти обмежень?
- чого прагне Путін?
- як ми, досить молоді люди, можемо змінити світ?
- як боротися і не здаватися? чим зараз ми можемо допомогти нашій країні?

Довідка: Віра Кічанова працює в інтернет-виданні «Slon» з березня 2012 року. 23-річна дівчина навчалась на факультеті журналістики МДУ, є членом незареєстрованої Лібертаріанської партії у Росії. У березні 2012 року була обрана депутатом муніципального зборів району Південне Тушино. Нині працює у Києві в редакції «reeD», українського онлайн – журналу.



Див. також:

Скандальному "Ріверсайду" заборонили будівництво


У Рівному вшанували героїв Крут [ФОТО]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ