Ми у Facebook
30.01.2015, 09:00

На Рівненщині слідчі арештували майно на півмільярда гривень

Співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області вживаються системні заходи з метою забезпечення відшкодування збитків по кримінальних провадженнях.
Так, по кримінальному провадженню, відкритому за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами підприємства «П», судом накладено арешт на майно підприємства на суму понад 500 млн. грн.

Віднині, аж до розгляду справи судом, під забороною відчуження (арештом) перебувають складські та виробничі приміщення підприємства, його автомобільний транспорт.

Як повідомив Віталій Паньковецький, начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області, арешт на майно підприємства накладається у відповідності з Кримінальним процесуальним кодексом України з метою забезпечення подальшого відшкодування збитків, завданих злочинними діями підозрюваної особи.

Всього протягом 2014 року, за кримінальними провадженнями слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області, було накладено арешт на майно на суму 14 млн. грн., а у січні 2015 року – на суму 563 млн. грн.

Див. також:

Пораненого "кіборга" з Рівного рятують у вінницькій лікарні

Страшний вибух на Рівненщині: троє людей у реанімації





На правах реклами