Ми у Facebook
08.02.2015, 10:45

На Рівненщині затримано чоловіка, який стріляв у кафе

Недільного вечора до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із кафе у місті Сарни стріляють невідомі особи.
Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції для встановлення обставин події. Опитавши очевидців, правоохоронці встановили, що між відвідувачами та власником виникла суперечка із застосуванням вогнепальної гладкоствольної пневматичної зброї. Троє відвідувачів – 24-річний Олександр, 22-річний Микола та 23-річний Богдан – з численними травмами доставлені в Сарненську ЦРЛ для надання допомоги.

– Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї), - зазначив начальник Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області Володимир Міщеня. – Одного з винуватців події, 28-річного Сергія, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає позбавлення волі до семи років.

Статті до теми:

На Рівненщині машина збила хлопця, який йшов посередині дороги

У Рівному сім’я отруїлась чадним газом





На правах реклами