Ми у Facebook
06.02.2015, 15:25

На кордоні з Білоруссю спіймали трьох волинян у гідрокостюмах [+Фото]

4 лютого на ділянці відділу «Доманове» (Волинська область, Ратнівський район) прикордонники Луцького загону затримали біля кордону з Білоруссю громадян України без документів і джип без номерних знаків.
Близько 3-ї години ночі прикордонний патруль, який відпрацьовував наявну оперативну інформацію про можливе переміщення контрабанди поза пунктом пропуску, виявив джип, що під’їхав до державного рубежу. З автомобіля вийшли троє невідомих та, попрямувавши у бік українсько-білоруського кордону, увійшли в гідрокостюмах у меліоративний канал, - повідомили з відділу з питань взаємодії зі ЗМІ
адміністрації Державної прикордонної служби України
.

Негайні заходи щодо локалізації порушників та інформування сусідньої сторони дали свої результати. Білоруські прикордонники випустили освітлювальну ракету, і нічні мандрівники почали повертатись назад.

При спробі їх втечі з місця правопорушення українські охоронці кордону блокували і машину, і порушників, у яких при собі не виявилося жодних документів.


Фото www.dpsu.gov.ua

Не змогли вони підтвердити і кому належить автомобіль «Міцубісі Паджеро». Він був без номерних знаків та документів, його походження хлопці коментувати відмовились, мовляв, знайшли. На запитання, що саме вони робили тут посеред ночі, молодики повідомили, що нібито шукали сліди диких звірів для майбутнього полювання.

Наразі трьох порушників, які виявилися 23, 26 та 29-річним місцевими жителями, притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму. Матеріали про інцидент направлені в районний суд для прийняття правового рішення за незаконне перетинання державного кордону та непокору прикордонному наряду при спробі втечі.

Фото ілюстративне viche.lutsk.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ