Ми у Facebook
06.02.2015, 13:15

Рівненські правоохоронці виявили протиправну діяльність голови сільської ради

Отримати у приватну власніть земельну ділянку та затвердити технічну документацію депутату сільської ради завадили правоохоронці.
Працівники управління ДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області та прокуратури Рівненського району встановили, що голова однієї із сільських рад Рівненського району, достовірно знаючи про конфлікт інтересів депутата сільради щодо прийняття на його користь рішення у земельних питаннях, не попередив про це спеціально уповноважений орган у сфері протидії корупції.

Відтак, голову сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності згідно із статтею 172-9 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невжиття заходів щодо протидії корупції), яка передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до ста двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

А депутат сільради відповідатиме за неповідомлення про наявність конфлікту інтересів за статтею 172-7 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу від десяти до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

До теми:

На Рівненщині незаконно "роздавали" земельні ділянки

Яку шкоду несе використання землі не за призначенням?

Рівненщина: до відповідальності притягнуто 19 депутатів-корупціонерів





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ