Ми у Facebook
06.02.2015, 17:48

У Рівному за «гарячими» слідами затримали грабіжників [+Фото]

5 лютого опів на дванадцяту дня на телефон спецлінії 102 надійшло повідомлення 19-річного рівнянина Івана про те, що його щойно пограбували. Двоє невідомих відібрали у юнака рюкзак з особистими речами. За «гарячими» слідами їх затримали інспектори патрульної служби.
Іван сидів над річкою Устя у Рівному на вулиці Кіквідзе. Раптом хтось потягнув його рюкзак, який був за спиною. Двоє чоловіків силоміць відібрали рюкзак і пішли у напрямку залізничного вокзалу.

Дивом мобільний телефон залишився при хлопцеві, тож він відразу ж зателефонував на спецлінію 102. Іван повідомив правоохоронцям прикмети невідомих.

Усі наряди патрульних, ДСО та роти міліції громадської безпеки особливого призначення були негайно орієнтовані на затримання грабіжників.

Першими помітив за прикметами чоловіків наряд патрульної служби на вулиці Ніла Хасевича, за залізничним вокзалом.



"Отримавши повідомлення, ми почали обслідувати прилеглі території до залізничного вокзалу, - розповідає інспектор роти патрульної служби Рівненського МВ УМВС Сергій Яцушкевич. – На вулиці Ніла Хасевича ми помітили чоловіків, схожих за прикметами. З ними була ще жінка. Ми представилися і запропонували їм проїхати з нами на місце скоєння злочину. Потерпілий впізнав своїх кривдників. На місце події ми викликали слідчо-оперативну групу".



Зі слів Івана, у рюкзаку були його особисті речі, зокрема, гаманець із майже 90 грн., паспорт громадянина України, трудова та медична книжки. Крокуючи вздовж річки, правоохоронці знайшли Іванові речі та порожній гаманець, які були розкидані дорогою. Двох чоловіків та жінку працівники міліції доставили у Рівненський міський відділ. Там встановили особи підозрюваних. Це раніше судимі за … 27-річний Віталій з Острозького району та 33-річний рівнянин Геннадій.

"За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), - коментує в.о. начальника Рівненського МВ УМВС Василь Зелінський. – Наразі Віталій та Геннадій затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання".

Слідчі перевіряють інформацію щодо причетності вказаних осіб до інших злочинів. Працівники міліції Рівненщини просять звернутися потерпілих, хто став жертвою кривдників (на фото) за телефоном спецлінії 102.





СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному міліціонери ДСО спіймали «швидконогого» втікача
Рівне: жінка жорстоко вбила чоловіка, а тіло заховала у бочці





На правах реклами