Ми у Facebook
07.02.2015, 15:02

На завтра запланована телефонна конференція Меркель, Олланда, Порошенко і Путіна

Фото kremlin.ru

8 лютого, запланована телефонна конференція у "нормандському форматі" з участю Меркель, Олланда, Порошенко й Путіна, які продовжать обговорення нового документа.
Нагадаємо, що у п'ятницю, 6-ого лютого, канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд зустрілися спочатку з президентом України Петром Порошенком, а потім попрямували на розмову до Володимира Путіна.

Про результати перемовин пише ТСН з посиланням на Deutsche Welle:

"Як повідомив офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт, учасникам тристоронньої зустрічі вдалося досягти єдиної думки, і тепер належить робота над "спільним документом щодо реалізації мінських домовленостей". За його словами, основою тексту нового документа послужить спільний мирний план Меркель - Олланд, який доповнять пропозиціями, внесеними президентом України Петром Порошенком і Володимиром Путіним.

Водночас, зустріч у Москві Зайберт охарактеризував як "конструктивний і змістовний обмін думками з президентом Путіним".

Представник уряду ФРН також повідомив, що на неділю, 8 лютого, запланована телефонна конференція у "нормандському форматі" з участю Меркель, Олланда, Порошенко й Путіна, які продовжать обговорення нового документа".







На правах реклами